Flyttstadning Rimbo

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Flyttstädning Rimbo – Din professionella partner för Flyttstädning

Att flytta kan vara en stressig och tidskrävande process. Efter att ha packat ner alla dina ägodelar och organiserat själva flytten, återstår fortfarande en viktig uppgift: flyttstädningen. Levido Flytt & Städ är din pålitliga partner för flyttstädning i Rimbo, och vi är här för att göra din flytt så smidig som möjligt.

Flyttstadning Rimbo

Fördelar med att välja Levido Flytt & Städ för Flyttstädning Rimbo

När du väljer Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Rimbo, får du mer än bara en ren bostad. Våra tjänster kommer med en rad fördelar som gör oss till det bästa valet för din flytt:

14 dagars garanti – Vi erbjuder en generös 14 dagars garanti som även täcker den nyinflyttade. Det innebär att om det skulle uppstå några problem eller klagomål gällande städningen, åtgärdar vi detta utan extra kostnad.

50% RUT-avdrag – Med RUT-avdrag får du 50% avdrag direkt på fakturan, och vi hanterar ansökan hos Skatteverket åt dig. Detta gör att du sparar både tid och pengar.

Specialiserade på flyttstädning – Våra erfarna medarbetare är specialiserade på flyttstädning, vilket garanterar att varje hörn och vrå blir noggrant rengjorda enligt mäklarsamfundets riktlinjer.

Pressade och fasta priser – Vi erbjuder konkurrenskraftiga och fasta priser, och dessutom kan du få upp till 10% rabatt på våra tjänster. Det innebär att du alltid vet vad kostnaden kommer att bli, utan några överraskningar.

Ingen extra kostnad för helgdagar – Vi tar inte extra betalt för helgdagar, vilket gör att du kan boka vår tjänst när det passar dig bäst utan att behöva oroa dig för extra kostnader.

F-skatt och försäkrade tjänster – Vi är registrerade hos Bolagsverket och har F-skatt, vilket innebär att vi följer alla lagar och regler. Dessutom är vi fullt försäkrade, vilket ger dig extra trygghet.

Kostnadsfri avbokning – Du kan avboka din bokning kostnadsfritt upp till 3 dagar innan städdagen. Detta ger dig flexibilitet att ändra dina planer om det skulle behövas.

Enkel bokning av Flyttstädning Rimbo

Att boka flyttstädning i Rimbo med Levido Flytt & Städ är enkelt och smidigt. Vår hemsida har ett lättanvänt bokningsformulär där du kan ange all nödvändig information och boka din städning på bara några minuter. Här är några steg för hur du bokar:

  1. Besök vår hemsida – Gå in på vår hemsida och välj fliken för flyttstädning.
  2. Fyll i bokningsformuläret – Ange dina kontaktuppgifter, adress och önskat datum för städningen.
  3. Bekräfta din bokning – När du har fyllt i formuläret och bekräftat din bokning, får du en bekräftelse via e-post med all information om din bokning.

Vi erbjuder även fönsterputsning utan extra kostnad när du bokar flyttstädning med oss. Detta innebär att ditt hem inte bara blir rent inuti, utan även får skinande rena fönster.

Varför Levido Flytt & Städ är det Bästa valet för Flyttstädning Rimbo

Levido Flytt & Städ är ett seriöst och pålitligt företag som har hjälpt många kunder med flyttstädning i Rimbo. Här är några anledningar till varför du bör välja oss:

Genom att anlita Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Rimbo, kan du vara säker på att flyttprocessen blir mycket enklare och mindre stressig. Vår erfarenhet och professionalism garanterar att ditt gamla hem lämnas i perfekt skick, redo för nästa boende. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och upplev skillnaden med Levido Flytt & Städ.

BOKA Flyttstädning

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Norrtälje