Flyttstädning Finsta

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Flyttstädning Finsta - Professionell hjälp från Levido Flytt & Städ

Att flytta kan vara en stressig och tidskrävande process, och när allt är klart vill man bara njuta av sitt nya hem. Men vad händer med den gamla bostaden? Flyttstädningen är ett måste för att lämna över en fräsch och ren bostad till nästa boende. Här på Levido Flytt & Städ erbjuder vi professionell flyttstädning i Finsta för att göra din flytt så smidig som möjligt.

Flyttstädning Finsta

Varför välja Levido Flytt & Städ för flyttstädning i Finsta?

När det kommer till flyttstädning i Finsta finns det flera skäl att välja oss på Levido Flytt & Städ. Vi är ett seriöst företag som är registrerat hos Bolagsverket och har F-skatt, vilket garanterar vår professionalism och pålitlighet. Vår personal har många års erfarenhet inom branschen, och vi erbjuder fasta priser på våra tjänster, vilket innebär att du alltid vet vad det kommer att kosta dig.

Fördelar med att anlita oss:

✅ 14 dagars garanti som även täcker den nyinflyttade.

✅ 50% RUT-avdrag direkt på fakturan och vi sköter ansökan hos Skatteverket.

✅ Specialiserade på flyttstädning och följer Mäklarsamfundets riktlinjer.

✅ Pressade, fasta priser och vi erbjuder upp till 10% rabatt.

✅ Kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan.

✅ Inget extra betalning för helgdagar.

✅ F-skatt och vi är försäkrade.

Dessutom ingår fönsterputs när du bokar flyttstädning med oss, något som många andra företag tar extra betalt för.

Hur fungerar vår flyttstädning i Finsta?

Vår process för flyttstädning i Finsta är utformad för att vara så enkel och smidig som möjligt för dig som kund. Allt börjar med att du kontaktar oss via vårt lättanvända bokningsformulär på vår hemsida. När du har bokat en tid, kommer vårt erfarna team till din bostad och genomför en noggrann och detaljerad städning enligt en omfattande checklista.

Vi ser till att varje hörn av din bostad är skinande rent, från kök och badrum till sovrum och vardagsrum. Vi använder endast miljövänliga och effektiva rengöringsprodukter för att säkerställa att din bostad inte bara blir ren, utan också att vi tar hand om miljön.

Våra tjänster inkluderar:

Och mycket mer! Genom att anlita oss för din flyttstädning i Finsta kan du vara säker på att lämna över en bostad som lever upp till alla krav och förväntningar.

Kundnöjdhet är vår prioritet

På Levido Flytt & Städ är kundnöjdhet vår högsta prioritet. Vi erbjuder hela 14 dagars garanti på vår flyttstädning, vilket innebär att om den nya hyresgästen eller köparen inte är nöjd med städningen, kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet kostnadsfritt. Detta ger både dig och den nyinflyttade trygghet och säkerhet.

Vårt mål är att göra din flytt så problemfri som möjligt. Genom att låta oss ta hand om flyttstädningen kan du fokusera på att komma i ordning i ditt nya hem. Dessutom, med vårt erbjudande om 50% RUT-avdrag direkt på fakturan, blir vår tjänst ännu mer prisvärd.

Varför vänta? Boka din flyttstädning i Finsta idag!

Flyttstädning är en viktig del av flyttprocessen, men det behöver inte vara en börda. Med Levido Flytt & Städ kan du känna dig trygg i att jobbet blir gjort ordentligt. Vår erfarenhet, pålitlighet och engagemang för kundnöjdhet gör oss till det bästa valet för flyttstädning i Finsta.

Kontakta oss idag och boka din flyttstädning genom vårt enkla bokningsformulär på hemsidan. Låt oss på Levido Flytt & Städ ta hand om städningen så att du kan fokusera på ditt nya äventyr.

Att flytta kan vara en utmaning, men med rätt hjälp kan det också bli en smidig och positiv upplevelse. Genom att välja Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Finsta får du inte bara en ren och fräsch bostad, utan också trygghet och sinnesro. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flyttstädning och göra din flyttupplevelse så bra som möjligt.

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Norrtälje