Flyttstädning Bergshamra

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Flyttstädning Bergshamra: Professionell tjänst från Levido Flytt & Städ

När det är dags att flytta kan det vara stressigt att tänka på allt som behöver göras, särskilt när det gäller flyttstädning. För att underlätta denna process, erbjuder vi på Levido Flytt & Städ professionell flyttstädning i Bergshamra. Vi är ett seriöst företag, registrerat hos Bolagsverket, med F-skatt och många års erfarenhet inom branschen. Låt oss ta hand om flyttstädningen så att du kan fokusera på ditt nya hem.

Flyttstädning Bergshamra

Varför välja Levido Flytt & Städ för Flyttstädning i Bergshamra?

Att välja Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Bergshamra innebär att du får en rad fördelar som gör hela processen smidigare och mer effektiv. Här är några anledningar till varför du ska anlita oss:

14 dagars garanti: Vi erbjuder hela 14 dagars garanti på vår flyttstädning. Detta innebär att om den nyinflyttade hittar några problem, kommer vi tillbaka och åtgärdar dem kostnadsfritt.

50% RUT-avdrag: Vi sköter ansökan hos Skatteverket och du får direkt 50% RUT-avdrag på fakturan, vilket gör vår tjänst ännu mer prisvärd.

Specialiserade på flyttstädning: Vår personal är experter på flyttstädning och följer Mäklarsamfundets riktlinjer för att säkerställa att städningen uppfyller alla krav.

Fasta priser och rabatter: Vi erbjuder fasta, pressade priser och upp till 10% rabatt på våra tjänster. Dessutom ingår fönsterputs när du bokar med oss.

Ingen extra kostnad för helgdagar: Vi tar inget extra betalt för att arbeta på helgdagar, vilket innebär att du kan boka städning när det passar dig bäst.

Kostnadsfri avbokning: Du kan avboka kostnadsfritt upp till 3 dagar innan den bokade städningen, vilket ger dig flexibilitet i din planering.

Så här går vår Flyttstädning i Bergshamra till

Att boka flyttstädning med Levido Flytt & Städ är enkelt och smidigt. Här är en översikt över hur processen går till:

  1. Bokning: Via vår hemsida kan du enkelt fylla i vårt bokningsformulär. Välj datum och tid som passar dig bäst.

  2. Städning: På den bokade dagen kommer vår professionella städpersonal till ditt hem. De tar med all nödvändig utrustning och rengöringsmedel för att utföra en grundlig städning.

  3. Kontroll: Efter att städningen är klar går vår personal igenom bostaden för att säkerställa att allt är rent och uppfyller våra höga standarder. Fönsterputsning ingår alltid i vår flyttstädning.

  4. Garanti: Om det skulle uppstå några problem inom 14 dagar efter städningen, kommer vi tillbaka och åtgärdar dem utan extra kostnad.

Kundnöjdhet och trygghet med Levido Flytt & Städ

Vi på Levido Flytt & Städ värdesätter våra kunder och strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och service. Här är några ytterligare fördelar med att anlita oss för din flyttstädning i Bergshamra:

Försäkring: Självklart är vi försäkrade, vilket ger dig extra trygghet ifall något oväntat skulle inträffa under städningen.

Erfaren personal: Vår personal har många års erfarenhet inom flyttstädning och är noggrant utvalda för att säkerställa att de håller vår höga standard.

Anpassningsbar tjänst: Vi förstår att varje hem är unikt. Därför erbjuder vi anpassningsbara städtjänster för att möta dina specifika behov och önskemål.

Att välja Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Bergshamra innebär att du får en professionell, pålitlig och kostnadseffektiv tjänst som gör din flytt så enkel som möjligt. Besök vår hemsida idag för att boka din flyttstädning och upplev skillnaden med oss på Levido Flytt & Städ.

BOKA Flyttstädning

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Norrtälje